Internetový marketing a právní otázky - Kůta, Petr
Zákony, ktoré sa vzťahujú na internetový marketing. Platnosť režimu opt-in v internetovej sieti. Virálny marketing ako e-mailové šírenie informácie postupným spôsobom. Internetový predaj a dištančné zmluvy. Hlavné podmienky internetového predaja. Nadštandardné práva zákazníka.