Priemyselná politika Európskej únie - Tomková, Beáta
Názorová diferenciácia v pohľade na priemysenú politiku. Zdôvodnenie potreby európskej priemyselnej politiky. Legislatívna úprava priemyselnej politiky. Počiatky európskej priemyselnej politiky. Odvetvia v kríze. Ostatné priemyselné odvetvia. Politika výskumu a vývoja. Energetická politika EÚ. Politika podpory malých a stredných podnikov v EÚ.