O sociálno-ekonomickom rozvoji Bieloruskej republiky - Voronetsky, Valery
Výsledky činnosti národného hospodárstva Bieloruskej republiky v roku 2005. Porovnanie s rokom 2004. Hlavné makroekonomické ukazovatele.