Pozitíva a negatíva dvojročného uplatňovania Spoločnej poľnohospodárskej politiky EÚ v podmienkach agrárneho sektora Slovenskej republiky - Oravec, Ivan
Analýza fungovania poľnohospodárskeho sektora SR po dvojročnom uplatňovaní Spoločnej poľnohospodárskej politiky EÚ. Výsledky slovenského poľnohospodárstva v roku 2005. Vývoj bilancie zahraničného obchodu s agrokomoditami v SR. Výnosy na pracovníka v poľnohospodárstve. Porovnanie úrovne priamych platieb na obilniny, olejniny a strukoviny. Sumarizácia podpôr agrárneho sektora na rok 2006.