Recenzia učebnice Šíbl, D. a kol.: Integračné procesy v Európskej únii - Silná, Zuzana
Publikácia D. Šíbla a kol.: Integračné procesy v Európskej únii približuje študentom problematiku európskej integrácie. Publikácia je rozdelená do deviatich kapitol. Spracováva teoretické otázky súvisiace s podstatou a príčinami medzinárodnej ekonomickej integrácie, s vývojom jej teórie, formami, účinkami a mechanizmami. Analýza sa sústreďuje na Európsku úniu, jej vývoj a fungovanie v súčasnosti.