Recenzia publikácie Nováčková, D.: Základy európskeho práva a vnútorný trh Európskej únie - Tokárová, Mária
Recenzia publikácie D. Nováčkovej: Základy európskeho práva obsahuje vyčerpávajúci prehľad o základoch európskeho práva a vnútornom trhu Európskej únie. Zohľadňuje zmeny, ktoré priniesla Zmluva o Európskej únii a Zmluva o založení Európskeho spoločenstva v znení Zmluvy z Nice a o pristúpení SR a ostatných štátov do EÚ. Publikácia je rozdelená na tri časti.