Dárkové poukázky jako součást marketingových projektů - Janovská, Iva
Darčekové poukážky ako súčasť vernostných programov. Výhoda darčekových poukážok. Reklamné predmety a spotrebný tovar ako možnosť motivácie. Darčekové poukážky označené logom spoločnosti a budovanie vzťahu ku značke. Na čo treba pri poukážkach dávať pozor.