Charakterové vlastnosti subjektov manažmentu - Mičiak, Slavomír
Význam charakteru pracovníkov v pokrokových podnikoch dlhodobo pôsobiacich v podmienkach trhovej ekonomiky. Charakter, charakterové vlastnosti, povaha, charakter a subjekty manažmentu. Kreativita - charakteristika, typy. Kreatívne myslenie. Kreatívne vlastnosti a schopnosti. Kreativita a inteligencia.