Kľúčové kompetencie manažéra v podmienkach Ozbrojených síl Slovenskej republiky - Petrufová, Mária
"Kľúčové kompetencie manažéra" - kurz celoživotného vzdelávania v podmienkach Ozbrojených síl Slovenskej republiky (OS-SR). Akadémia ozbrojených síl (AOS) a jej súčasné poslanie. Kľúčové kompetencie manažéra - manažérska príprava. Rozvoj manažérov. Proces utvárania osobnosti manažéra.