Rozvojové teórie priamych zahraničných investícií - Dudáš, Tomáš, 1976-
Analýza naznámejších a najdôležitejších teórií v oblasti PZI a hospodárskeho rozvoja. Teória životného cyklu. Japonské rozvojové teórie PZI. Dunningova teória PZI a hospodárskeho rozvoja. Fázy hospodárskeho rozvoja podľa Ozawu na príklade Japonska.