[Príručka Európskej únie] - Mattoš, Boris, 1977-
Recenzia na publikáciu Príručka Európskej únie. Kniha podrobne rozpracúva dejiny a vývoj európskej integrácie, rámec a fungovanie Európskej únie, spoločné politiky a aktivity spoločenstiev a fungovanie medzivládnych pilierov Európskej únie