Výuka andragogiky na německých vysokých školách a její propojení s andragogickým výzkumem a praxí - Beneš, Milan
Výučba a výskum vzdelávania dospelých na nemeckých vysokých školách. Údaje o pozícii andragogiky na nemeckých vysokých školách. Andragogika ako vedný odbor. Tematické zastúpenie vo výskume a vo výučbe. Prepojenie vysokoškolských pracovísk s praxou.