Teambuilding, trend alebo efektívna investícia - Fülöpová, Alexandra
Mať vo firmách tímy sa stalo trendom či módou. Zlepšovanie tímu - teambuilding. Príprava tréningu tímovej spolupráce. Niekoré kroky, ktoré je nutné spraviť priamo pre konkrétny tím. Analýza tréningu. Otázky pre zadávateľa tréningu. Fázy vývoja tímu.Organizačná príprava tréningu. Informovanosť o tréningu. Hodnotenie tréningu. Výber externého dodávateľa. Spôsob prípravy tréningu alebo návrhu. Obsah a osnova. Cenová kalkulácia. Lektori a inštruktori.