Úplné znenie zákona o cestovných náhradách
Zákon č. 283/2002 Z.z. v znení zákona č. 530/2004 Z.z., zákona č. 81/2005 Z.z. a zákona č. 312/2005 Z.z. Zákon je úplne zlučiteľný s právom Európskych spoločenstiev a s právom Európskej únie. Za úplným znením zákona nasleduje Komentár k zákonu o cestovných náhradách.