Kolektívna správa autorských práv a práv súvisiacich s autorským právom - Adamová, Zuzana
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Sociálne a kultúrne aspekty kolektívnej správy v rámci moderných autorských práv. Kolektívna správa a právo na náhradu odmeny. Kolektívna správa a právo na primeranú odmenu za nájom a vypožičanie. Kolektívna správa a právo na odmenu pri ďalšom predaji originálu diela výtvarného umenia (droit de suite, resale royality right).