Nová právna úprava označení pôvodu výrobkov a zemepisných označení v Európskom spoločenstve - Oravcová, Janka
Ochrana v rámci dobrovoľného režimu ochrany označení pôvodu a zemepisných označení na území spoločenstva - nariadenie Rady č. 510/2006/ES z 20. marca 2006. Etapy postupu pri zápise nových označení pôvodu a zemepisných označení do registra vedeného EK. Prehľad najdôležitejších zmien v novom nariadení.