ASP - služba i pro logistiku a SCM - Kapoun, Josef
Nová forma externého spracovania dát - poskytovanie aplikačných služieb (ASP = Application service providing). Podstata poskytovania aplikačných služieb a jeho oddelenie od outsourcingu. Kvalitatívne výhody ASP. Výhody v oblasti nákladov a výdajov. Výhody v oblasti produktivity. Aplikácie pre ASP. Spolupráca medzi poskytovateľom ASP a jeho zákazníkmi na základe zmluvy o úrovni služieb (Service level agreement - SLA). Obsah tejto zmluvy.