Porovnanie vybraných zmlúv o zamedzení dvojitého zdanenia - Borčíková, Jana
Pohľad na rozdielnosť definovania jednotlivých článkov v konkrétnych zmluvách o zamedzení dvojitého zdanenia. Prehľad platných zmlúv SR o zamedzení dvojitého zdanenia v odbore daní z príjmov a z majetku (podľa stavu k 1.1. 2006). Stála prevádzkareň vznikajúca uplynutím času. Praktické príklady.