Faktoring a forfaiting z pohľadu daní a účtovníctva - Dobšovič, Dušan
Vymedzenie pojmov faktoring a forfaiting. Faktoring a forfaiting v účtovníctve. Faktoring a forfaiting v zákone o dani z príjmov a v zákone o DPH. Praktické príklady.