Príklady ročného zúčtovania poistného na verejné zdravotné poistenie - Mihál, Jozef
Na účely vykonávania ročného zúčtovania poistného na verejné zdravotné poistenie za rok 2005 podľa zákona č. 580/2004 Z.z. o zdravotnom poistení v znení neskorších predpisov je k dispozícii päť druhov tlačív ročných zúčtovaní. Informácia o použití jednotlivých tlačív.