Účtovná závierka malých a stredných podnikov z pohľadu IFRS - Mokošová, Daša, 1979-
Výsledky z marcového zasadnutia členov IASR, ktoré sa týkajú pokračovania v predbežnom návrhu pravidiel IFRS pripravovaných pre účtovné jednotky spadajúce pod definíciu malých a stredných podnikov.