Zmeny v nemocenskom poistení - Kupkovičová, Simona
Zmeny v nemocenskom poistení s účinnosťou od 1.8.2006. Zánik povinného nemocenského poistenia u osôb, ktorým bol priznaný dôchodok. Prerušenie povinného nemocenského poistenia zamestnanca v období čerpania rodičovskej dovolenky. Prerušenie povinného nemocenského poistenia zamestnanca a SZČO po uplynutí 52 týždňov dočasnej pracovnej neschopnosti. Zánik nároku na nemocenskú dávku priznaním dôchodku. Praktické príklady.