Zmeny v dôchodkovom poistení - Záthurecká, Eva
Zmeny v dôchodkovom poistení s účinnosťou od 1.8.2006. Osobný rozsah dôchodkového poistenia. Určenie všeobecného vymeriavacieho základu za predposledný rok dôchodkového poistenia po vzniku nároku na starobný alebo predčasný starobný dôchodok. Predčasný starobný dôchodok. Pozostalostné dôchodky. Spoločné ustanovenia o dôchodkových dávkach. Osobný mzdový bod za obdobie materskej dovolenky. Stanovenie výnimky z preskúmania trvania invalidity.