Vplyv zavedenia eura na slovenské hospodárstvo - Šuster, Martin
Vplyv zavedenia eura na Slovensku z ekonomického hľadiska. Okamžité výhody. Dlhodobý rast zahraničného obchodu a životnej úrovne. Náklady a nevýhody zavedenia eura. Hospodárske politiky na podporu zavedenia eura. Maastrichtské kritériá a optimálny termín zavedenia eura v SR. Vplyvy eura na podniky a obyvateľstvo.