Ceny energií ako dôležitý faktor vývoja inflácie - Cár, Mikuláš
Spotreba a ceny energií na Slovensku a v EÚ. Podiel dovážanej energie na celkovej domácej spotrebe a miera energetickej náročnosti HDP v EÚ v roku 2004. Ceny zemného plynu a elektrickej energie pre vybrané skupiny domácnosti a výrobcov v krajinách EÚ-25. Vplyv vývoja cien energií na spotrebiteľské ceny a ceny výrobcov v SR.