Zhodnotenie doterajšieho vývoja a strednodobý výhľad v oblasti vybraných štatistík v procese harmonizácie - Brziaková, Ivana
Doterajší vývoj v oblasti menovej a bankovej štatistiky. Štatistika štvrťročných finančných účtov. Strednodobý výhľad.