Jednotní platební prostor ve všech členských státech Evropské unie do roku 2010? - Kodiš, Václav
Plán Európskej komisie na vytvorenie právnych podmienok pre bezpečné, rýchle a lacné cezhraničné elektronické platby. Cieľ novej legislatívy. Návrh smernice, ktorá by sa týkala platieb v akejkoľvek mene. Lepšia regulácia a harmonizácia podmienok cezhraničných elektronických platieb.