Cash pooling - Rendek, Peter
Cash pooling ako moderný spôsob koncentrácie a sledovania peňažných tokov na účtoch v rámci jednej spoločnosti alebo na účtoch v rámci cash poolingovej skupiny. Metódy cash poolingu. Cash sweeping (metóda preúčtovania kreditných zostatkov). Zero balancing (metóda nulových zostatkov). Cross compensation (metóda "kompenzačného" účtu).