Finančné trhy pre začiatočníkov - Pilch, Ctibor, 1957-
Význam pojmu menová politika. Nástroje centrálnej banky a ich dopad na fungovanie národného hospodárstva. Úlohy centrálnej banky. Národná banka Slovenska. Menová politika a jej nástroje.