Šampionát 2006 vo futbale: víťazí Nike či Adidas? - Polakovič, Ivan
Súťaženie spoločností Adidas a Nike, ktorá z nich bude globálnou jednotkou na svetovom trhu. Sponzorské aktivity spoločností Adidas, Nike a Puma na svetovom šampionáte vo futbale. Najdôležitejší trh pre Pumu - Južná Afrika. Úsilie spoločnosti Adidas presadiť sa v Číne a Japonsku. Prepojenie športu a hudby.