Uplatnění absolventů ČVUT v Praze na trhu práce - Šafránková, Jana
Cieľom prieskumu na tému Uplatnenie absolventov ČVUT v Prahe na trhu práce bolo získať informácie o uplatnení, o pracovnom postavení, kariére, o využívaní získaných vedomostí z vysokej školy. Sociálny status, resp. sociálne postavenie absolventov ČVUT. Hodnotenie výučby - prínos vysokoškolského štúdia. Prínosy analýzy výsledkov sociologického výskumu.