Výzkum a vývoj na vysokých školách v České republice diskuse na aktuální téma - Baštová, Jarmila
Profesori českých vysokých škôl odpovedajú na otázky redakcie týkajúce sa problematiky z oblasti výskumu a vývoja na českých vysokých školách.