Podporenie ekonomickej sily vidieka
Prerokovanie a schválenie Návrhu Národného strategického plánu rozvoja vidieka SR na roky 2007-2013. Globálnym cieľom dokumentu je multifunkčné poľnohospodárstvo, potravinárstvo, lesníctvo a udržateľný rozvoj vidieka. Štyri kľúčové priority. Finančné zdroje.