Pomáhame ľuďom v núdzi na celom svete - Tisovič, Ferdinand
Nový mechanizmus poskytovania humanitnej pomoci schválený vládou SR. Návrh nového mechanizmu sa opiera o skúsenosti a postupy tradičných darcov a je systémovým riešením. Základné princípy. Vývoj objemu rozvojovej pomoci poskytnutej Slovenskou republikou za roky 2002-2005. Kritéria výberu a zadelenie krajín, ktorým Slovensko pomáha.