Exchange trade funds - inovatívna reakcia na potreby investorov - Bačišin, Vladimír
Vymedzenie pojmu ETF (exchange trade funds). História vzniku prvých burzových fondov. Prehľad burzových fondov sledujúcich dynamiku základných indexov amerického kapitálového trhu. Klasifikácia ETFs. Výhody a nedostatky ETFs. Obchodovanie s ETFs.