Analýza slovenského poistného trhu v kontexte ekonomického rastu a členstva Slovenskej republiky v Európskej únii - Pastoráková, Erika, 1972-
Zhodnotenie výsledkov analýzy aktuálneho vývoja na slovenskom poistnom trhu v kontexte s ekonomickým rastom a členstvom SR v EÚ. Stav na slovenskom poistnom trhu, koncentrácia na slovenskom poistnom trhu, podiel životného poistenia na celkovom predpísanom poistnom. Podiel predpísaného poistného k HDP aj v krajinách Visegrádskej štvorky. Vybrané ukazovatele zamestnanosti v oblasti poisťovníctva.