Vývoj zemědělského pojištění v SR od roku 1993 - Bibzová, Ivana
Vývoj poľnohospodárskeho poistenia na Slovensku. Vplyv poistenia na príjmy poľnohospodárskych podnikov v SR v roku 1990-2001. Vývoj poistenia poľnohospodárskych produktov na Slovensku.