Regulace činnosti bank v ČR - Šturc, Boris, 1961-
Informačný systém bánk a poskytovanie informácii bankami. Banková regulácia a bankový dohľad. Klasifikácia pohľadávok. Banková regulácia Basel II. Komparácia európskeho práva. Piliere jednotného trhu v bankovníctve.