Miesto využívania poistných produktov v domácnostiach - Štefancová, Viera
Využívanie jednotlivých poistných produktov v domácnostiach na Slovensku. Prehľad podielov najvyužívanejších poistných produktov v domácnostiach SR. Rozloženie deklarovaných ročných výdavkov za poistné produkty v domácnostiach SR. Najčastejšie využívaná poisťovňa.