Investori v zdravotníctve - Beer, Gabriel
Z obsahu: Kto zarába v zdravotníctve. Vybraní investori v slovenskom zdravotníctve. Prichádzajú peniaze a biznis plány. Budúcnosť patrí sieťam zdravotníckych zariadení a silným regionálnym investorom. Peniaze a adrenalín. Štruktúra výdavkov zdravotných poisťovní.