Ako podnikať
Z obsahu: Aj slnko a vzduch podľa predpisov. Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci (BOZP). Nové normy prehlbujú chaos v BOZP. Kšeft pre zdravotníkov. Efektívny predajca - záujem alebo presviedčanie. Poradenstvo. Odpovede na otázky čitateľov Trendu.