Medzinárodné štandardy na zostavenie účtovnej závierky IFRS/IAS - Juhászová, Zuzana, 1970-
Stručná recenzia na vydanú publikáciu M. Tumpacha, vysokoškolského učiteľa na EU v Bratislave. Publikácia má 42 kapitol, je určená študentom aj širšej odbornej verejnosti.