Prvá verejná ponuka akcií alebo Initial Public Offering - Bačišin, Vladimír
Vymedzenie pojmu IPO (Initial Public Offering). Výber času pre IPO. Významné etapy vo vývoji kapitálového trhu vo svete. Motívy IPO. Výhody a nevýhody IPO. Okolnosti vydania IPO. Harmonogram jednotlivých procesov. Základné etapy emisie cenného papiera v rámci IPO.