Ako podnikať
Z obsahu: Znalosti znamenajú moc a zisk. Manažment znalostí. Podnik, ktorý sa učí. Od knižnice k databáze. Ako sa mení platenie poistného. Efektívny predajca - správny výzor. Poradenstvo. Odpovede na otázky čitateľov Trendu.