Technologický paradox a hodnotenie prínosov informatizácie - Sudzina, František
Vplyv revolúcie v informačných a komunikačných technológiách na sociálne, ekonomické a politické systémy. Využívanie informačných systémov a informačných technológií na fungovanie podnikov. Potreba merať vplyv informatizácie motivovaná tzv. technologickým paradoxom. Technologický paradox a produktivita práce. Prístupy k hodnoteniu prínosov informatizácie. Informačné systémy a ich delenie. Ukazovatele prínosov informatizácie. Určovanie významnosti ukazovateľov prínosov informatizácie.