Reálny hospodársky cyklus - teória a empíria - Paulík, Tibor
Hospodársky cyklus - história, priebeh, povaha. Hospodársky cyklus - monetárny, reálny. Teórie hospodárskeho cyklu zostáva naďalej teóriou otvorenou s množstvom výziev pre súčasných ekonomických teoretikov.