Stávající hodnocení vzdělávacích prostor - Chromý, Jan
Hodnotenie vzdelávacích priestorov v súvislosti s vybavením pre multimediálnu výučbu v ČR a EÚ. Vymedzenie používaných pojmov - pojem vzdelávací priestor, mediálny vzdelávací priestor, médium, multimédium. Všeobecné záväzné právne predpisy. Vyhlášky a nariadenia v pôsobnosti ministerstva školstva.