Multikultúrne vzdelávanie učiteľov vo vybraných európskych štátoch vrátane Slovenskej republiky - Fráterová, Zuzana
Vybrané poznatky o multikultúrnom pregraduálnom a ďalšom vzdelávaní učiteľov vo vybraných európskych štátoch. Multikultúrne vzdelávanie učiteľov v Slovenskej republike.