Manažment zmien - kľúčová kompetentnosť manažérov aj na Slovensku - Potocká, Hana
Manažment zmien na Slovensku. Prístupy, koncepty, nástroje a modely manažmentu zmien. Štyri základné stratégie manažéra na uskutočnenie zmeny. Nevyhnutné zručnosti manažéra pri uskutočňovaní zmien. Zainteresovanie pracovníkov a vzbudenie záujmu o zmenu. Manažment zmien v Železničnej spoločnosti Cargo Slovakia, a.s.