Využitie informačno-komunikačných technológií na vyučovaní - Fančovičová, Jana
Možnosti využitia informačno-komunikačných technológií na vyučovaní. Osobitný dôraz by sa mal klásť na efektívne využitie IKT vo vyučovaní prírodovedných predmetov. Výsledky výskumu Britskej agentúry pre komunikáciu a technológie.